Gratis veiligheidsscan van uw woning

Bij elke opdracht geven wij nu een gratis veiligheidsscan van uw woning ter waarde van € 40,-.

Bij de buren ingebroken?  Gelukkig niet bij u.  Want dat gebeurt nooit.  Toch? 

Een inbraak heeft meer impact dan u wellicht denkt.  Niet alleen financieel maar ook emotioneel; het is een schending van uw privacy.  Inbrekers gaan meestal niet zachtzinnig te werk; niet alleen bij het inbreken maar ook in uw woning als ze op zoek gaan naar waardevolle spullen.  Veel slachtoffers komen thuis in een ravage.  En dan begint de ellende pas : wat is er weg?  Vaak komt u pas na een paar weken tot de ontdekking dat u nog zaken mist waar u niet aan gedacht had.  U heeft wellicht een inboedelverzekering en glasverzekering klaar liggen die u bij een eventuele inbraak helpen de kosten te dekken.  Maar die vergoeden vaak niet alles.  En u bent bovendien de nodige tijd kwijt aan het opruimen en afhandelen van de schade.  En dan hebben we het nog niet eens over de dingen die onvervangbaar zijn : de babyfoto's van uw kinderen, het dagboek van uw overleden moeder, uw vakantiekiekjes, dat mooie souvenir uit Afrika. 

Enig idee hoeveel tijd u kwijt bent aan het blokkeren van bankpassen en telefoons of accounts? Of met het aanvragen van een nieuw paspoort of identiteitsbewijs? Wat gebeurt er als uw laptop gestolen wordt met al uw adminstratie?

Wij geven nu tijdelijk bij elke opdracht een gratis veiligheidsscan van uw woning ter waarde van € 40,-.  Wij brengen dan voor u de zwakke punten in kaart voor uw woning die inbrekers vaak benutten en geven u een advies om dit te verbeteren.  U kunt dan zelf altijd nog besluiten of u ook daadwerkelijk deze zaken wilt laten aanpassen.  Soms is er al met weinig geld en simpele oplossingen wat te verbeteren.

Geïntresseerd?  Vraag bij het aanvragen van een offerte naar de gratis veiligheidsscan!