HR++ glas nu tijdelijk voor de prijs van standaard isolatieglas

Van deze actie krijgt u zeker warm want bij ons bestelt u nu tijdelijk HR++ glas voor de prijs van standaard isolatieglas ! ! !

HR++ Glas, wat is dat dan?

U weet wellicht al dat dubbelglas een stuk beter isoleert dan enkel glas.  Dit komt door de luchtlaag tussen de glaslagen die als isolatie werkt. Deze verlaagt de wisselwerking tussen de warme lucht in in uw woning en de koude lucht buiten.  Deze wisselwerking is bij enkel glas goed merkbaar; het raam wordt koud van de buitenlucht en de warme lucht in uw woning die in aanraking komt met het koude glas koelt af.  Hierdoor daalt de temperatuur in uw woning en krijgt u tocht.  De tocht ontstaat doordat koude lucht sneller daalt dan warme lucht waardoor deze wegtrekt van het raam.  Tegelijk trekt de warme lucht naar het raam toe.  Niet alleen bent u veel geld kwijt aan stookkosten maar het wooncomfort daalt door de koude tocht.  Tocht is dus niet alleen afkomstig van kieren maar ook van deze wisselwerking die ook wel koudeval genoemd wordt.

Dubbelglas is tegenwoordig de standaard.  Door de twee glaslagen en de isolerende luchtlaag ertussen bespaart u op stookkosten en stijgt het wooncomfort.  De techniek zit echter niet stil waardoor er voor standaard isolatieglas een beter alternatief beschikbaar is : HR++ glas.

Hermetische sluiting

De spouw tussen de twee glaspanelen wordt hermetisch afgesloten.  Dit gebeurt met een combinatie van een profiel van aluminium en een dubbele kitvoeg.  Het profiel wordt bovendien opgevuld met een vochtabsorberend middel om te voorkomen dat er eventueel nog vocht kan doordringen in de spouw.  De spouw wordt opgevuld met lucht of Argon-gas.  De isolerende eigenschappen van Argon-gas zijn beter dan die van gewone lucht.  Ze verlagen de overdracht van kou op het binnenraam waardoor de temperatuur in uw woning minder snel zakt.  Het gebruik van Argon of lucht is afhankelijk van het type raam.

Coating

De isolatiewaarde van HR++ glas wordt voor het grootste gedeelte bepaald door een warmtereflecterende coating die de warmte beter binnen houdt.  De coating bestaat uit een uiterst dunne edelmetale laag aan de binnenkant van het binnenraam.  Deze coating reflecteert een deel van de warmte in uw woning terug de kamer in.

hr_isolatieglas.jpg

Wanneer u besluit om dubbelglas te nemen is dat soms wel even in de buidel tasten.  Maar het is zeker de moeite waard want uiteindelijk verdient u de kosten terug op uw energierekening.  En u zit er een stuk comfortabeler bij.  Comfort blijkt bij de meeste klanten zelfs de voornaamste reden om isolatieglas aan te schaffen; de tocht is bijzonder onprettig en doordat de verwarming constant draait droogt de lucht in huis uit.  En als u besluit om die investering te doen dan is het toch wel belangrijk om dat goed te doen, met HR++ glas.  En die krijgt u nu tijdelijk voor de prijs van gewoon isolatieglas.

Overtuigd?  Of wilt u eerst wat meer informatie?  Bel of e-mail ons gerust.