Houtrot herstellen oude boerderij in Rhoon

U kunt ons eigenlijk voor elke soort klus wel een belletje geven.  En dat is precies wat deze klant deed.  Bij deze klant werden wij in eerste instantie ingeschakeld voor schilderwerk.  Maar tijdens de werkzaamheden contstateerden wij al snel dat een groot deel van het houtwerk aan het rotten was en vervangen moest worden.

Voor deze oude boerderij hebben wij herstelwerkzaamheden verricht door houtrot te herstellen.  De daklijsten van dit pand waren flink door houtrot aangetast en nodig aan vervanging toe.

Veel van het hout was niet meer te herstellen en moest vervangen worden.  De sierlijke daklijsten geven dit pand zijn unieke uitstraling en karakter.  Deze zijn echter niet zomaar bij de houthandel verkrijgbaar zult u begrijpen, dus hebben wij deze op maat gemaakt naar voorbeeld van de originele delen en opnieuwe gelakt en geplaatst.  Zodoende kon het pand zijn unieke uitstraling behouden.

Naast de daklijsten waren inmiddels ook het dakbeschot aan de gevelkant en de gootklossen aangetast door houtrot.  Deze hebben wij daarom ook meteen vervangen.

Indien u houtrot heeft kunnen wij deze ook voor u professioneel herstellen, vraag vrijblijvend meer informatie of een offerte aan.

Voorkomen is beter dan genezen
Veel mensen besparen op onderhoud, dat is begrijpelijk want het is immers altijd crisis en u moet op de kleintjes letten.  Maar uiteindelijk bent u duurder uit terwijl u met eenvoudig onderhoud een hoop ellende kunt voorkomen.  Bij hout is dat schilderwerk; het tijdig schilderen van het houtwerk zorgt dat het een stuk langer meegaat.  Wij verzorgen naast houtrotherstel en hele hoop andere werkzaamheden ook professioneel schilderwerk.  Wilt u weten wat u kost of oplevert?  Of bent u geïntresseerd in een onderhoudscontract?  Vraag dan vrijblijvend meer informatie of een offerte aan.